do 14 maart 2019

Naarder Kring

Locatie: 
 Pastorie, Koningin Wilhelminalaan 50
Tijdstip: 
 inloop vanaf 19.45 uur start om 20.00 uur  - 22.00 uur

We verkennen dan het verhaal van Palmpasen en bereiden een liturgisch onderdeel voor voor de Palmpasenviering op 14 april in de Witte Kerk. De Naarder Kring wordt bezocht door mensen tussen 40-60 jaar. Je kunt zo nu en dan komen, afhankelijk van je agenda of interesse in het onderwerp.
Aanmelding niet nodig, wel gewenst, via
Ds. Véronique Lindenburg
 

terug
 


Laatste nieuws

Blog

19 mei 19 mei

lees meer »
 
28 mei Inspiratiemiddag Kerk en Cultuur 28 mei Inspiratiemiddag Kerk en Cultuur
lees meer »
 
-------------- --------------

Opstandi(n)g
Pasen is geweest. Het is ons weer overkomen: het bericht dat donker en dood niet het laatste woord hebben binnen het geloof in God de Vader en de Heer Jezus. Licht is in ons midden om nooit meer te verdwijnen, tot in eeuwigheid niet.
En nu zijn we onderweg naar Pinksteren. Om weer te weten dat de Geest van God bij ons is, dat wij in dit leven nooit alleen zijn. Zij (de Geest is taalkundig vrouwelijk) is er om ons aan te sporen vanuit het licht te leven en ervan uit te delen.
Dat we opstandig zijn tegen onrecht, ongerust over het gemis aan vrede op zo veel plaatsen. Dat we vriendelijk zijn en de vrede die er is delen. Dat wij tolerant en respectvol te zijn, juist voor wie en wat anders dan wijzelf lijkt. Vol van God’s liefde mogen wij zijn voor heel de bewoonde wereld.

 

lees meer »